*снимката е илюстративна Районната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за

...
*снимката е илюстративна Районната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за
Коментари Харесай

Прокуратурата погна бракониер: 100-килограмова моруна беше извадена от Дунав край Айдемир, но ще бъде върната в реката

*снимката е илюстративна 

Районната прокуратура в Силистра управлява досъдебно произвеждане за бракониерски улов на 100-килограмова моруна. Дунавската риба е предпазен тип, защото е застрашена от изгубване и от години има цялостна възбрана за улова й, оповестиха от Апелативтата прокуратура във Варна.

Днес към 11,30 часа е подаден сигнал в полицията, че покрай село Айдемир от река Дунав е изваден големият образец на предпазената риба. На място полицейски чиновници и представители на Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури открили, че в пикап, ръководен от Иван Ив., уловената 100-кимограмова моруна е натоварена. Ценната моруна е избавена и ще бъде върната назад в река Дунав, откакто бъде маркирана от експерти от Института по есетровите риби.

Престъплението  се санкционира с отнемане от независимост до 1 година и с санкция от 100 дож 1000 лв., както и с отнемане от права за лов на риба.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР